Monday - Friday 08:30 - 16:30

Saturday 8.30 - 13.00

0800 2567

2tshpk@gmail.com

Rruga “Asim Vokshi”

N.14 H.4 Ap.5.

E Ardhmja e ndërtimit
të Rrugëve
E gjithë puna jonë bazohet në parimet themeluese të cilësisë
ndërtimit, ekonomisë, punës së palodhur dhe integritetit.
SHIKO MË SHUMË

icon-1

Ndërtimi rrugësh dhe infrastrukture

Një infrastrukturë e mirë transformon komunitetin. 2T sh.p.k tashmë ka përfunduar …

icon-2

Inxhinieri Ndërtimi

Ne sigurojmë ekspertizën tonë dhe mbrojtjen e mjedisit, ne jemi ndërtues të pasionuar që duan të gjejnë mënyra…

icon3

Ndërtim objektesh

Ne zhvillojmë infrastrukturë dhe shërbime që përmirësojnë jetën e njerëzve, ne i dëgjojmë nevojat…

Asfaltimi më i mirë Premium

Kontraktorë të Çertifikuar

Shtrimi i asfaltit ofron vlera të mëdha për shumicën e pronarëve të biznesit dhe shtëpive, duke marrë parasysh se është më e lehtë për tu instaluar sesa opsionet e tjera dhe shumë rezistente ndaj kushteve ekstreme klimatike. Nëse keni nevojë.

PROJEKTET E FUNDIT

Shikoni Risitë e fundit

PSE DUHET TE NA ZGJIDHNI

Të bësh gjënë e duhur, në kohën e duhur

Ne e njohim pasurinë tonë kryesore, janë njerëzit. Për të qenë i suksesshëm, 2T duhet të jetë një vend i dobishëm për të punuar. Ne ofrojmë mundësi dhe inkurajim për të ndihmuar njerëzit tanë të arrijnë potencialin e tyre. Ne punojmë me klientët tanë si një ekip. Respekti reciprok siguron bazën për suksesin tonë.

Precizion

Me cilësi të jashtëzakonshme, ne ofrojmë gamën e plotë të ndërtimit të rrugëve

Studimi

Ne kërkojmë të gjejmë mënyra të reja për ta bërë ndërtimin civil më të mirë, më të shpejtë dhe më të lirë.

Përvoja

2T është një kompani ndërtimi me qendër në Shqipëri dhe është një ndërtuese kryesore në segmente të ndryshme të tregut që nga viti 2000.