RRETH NESH

Ndërtimi është më shumë sesa duket

2T është një kompani ndërtimi me qendër në Shqipëri dhe është një ndërtuese kryesore në segmente të ndryshme të tregut që nga viti 2000.

Kompania ka fituar njohje për ndërmarrjen e projekteve të mëdha, komplekse, nxitjen e inovacionit, përqafimin e teknologjive në zhvillim dhe krijimin e një ndryshimi për klientët e tyre, punonjësit dhe komunitetin.

Me një staf prej 350 punonjësish, kompania realizon projekte me vlera mijëra euro çdo vit. 2T u ofron klientëve mundësinë e hyrjes, mbështetjen e një firme lokale me qëndrueshmërinë dhe burimet e një organizate shumë-kombëtare.

Precizion

Me cilësi të jashtëzakonshme, ne ofrojmë gamën e plotë të ndërtimit të rrugëve

Studimi

Ne kërkojmë të gjejmë mënyra të reja për ta bërë ndërtimin civil më të mirë, më të shpejtë dhe më të lirë.

Pa vonesa

Ne jemi të hapur ndaj ideve dhe mënyrave të reja të ndërmarrjes së aspekteve të ndryshme të një projekti për të siguruar shpërndarjen në kohë.

21 vjet sukses i pamposhtur

Si një nga kontraktorët e përgjithshëm më të mëdhenj në vend, 2T po bëhet lider në të gjitha segmentet kryesore të tregut, duke përfshirë kujdesin shëndetësor, arsimin, tregtinë, sportet, rrugët, trajtimin e ujit, etj.

520

Projekte të mbaruara me sukses

21

Vite përvoje

350+

Punonjës

450

Shërbime Planifikimi